Biblioteca

Bibliotecar - Lidia Oprișoi

Dorim să vă comunicăm faptul că biblioteca bisericii este deschisă publicului o jumătate de oră înainte și după fiecare program duminical, oferind cititorilor peste 1300 de cărți creștine, DVDs şi casete audio cu predici şi studii biblice. Vă îndemnăm să folosiți această oportunitate oferită de Domnul pentru îmbogățirea cunoștințelor și pentru formarea generației tinere. Mulțumim tuturor celor care pe parcursul timpului faceți o donație sau mai aduceți cărți sau DVDs, pentru arhiva bibliotecii.

Vizite pastorale în familiile membrilor bisericii

Consiliul Pastoral dorește să anunțe membri bisericii că după sărbători vor fi reluate vizitele pastorale pentru părtășie, rugăciune și cunoașterea membrilor bisericii noastre. Pentru mai buna comunicare s-a recurs la împărțirea familiilor pe zone. Pentru fiecare zonă a fost numit un responsabil din Consiliul lucrătorilor Ordinați și un reprezentant din Comitetul Administrativ, care să păstreze o legătură mai strânsă cu familiile din zona respectivă. Urmează să prezentăm această strategie de lucru bisericii, la încheierea slujbei de seară.

Sala pentru copii

Anunţăm părinţii care au copii sub vârsta de 4 ani că s-a dat în folosinţă sala pentru îngrijirea copiilor (sala de părtăşie de lângă bucătărie). Această sală se poate folosi atunci când copii devin gălăgioşi în adunare. Sala Mama şi copilul este desemnată numai pentru copii până la vârsta de 1 an (babies).

Rezervarea sălilor pentru evenimente familiale

Spaţiile Bisericii EMANUEL (Sala de părtăşie, bucătăria sau/şi sanctuarul) sunt disponibile atât membrilor cât şi altor familii care doresc să organizeze anumite evenimente sau sărbători împreună cu prietenii lor. Sălile pot fi rezervate pentru nunţi, logodne, baby shower, şi alte evenimente speciale organizate într-un cadru creştinesc. Pentru aceasta este necesară completarea din timp a unui formular şi efectuarea unei donaţii. Pentru rezervare sau mai multe detalii, puteţi lua legătura cu administratorul bisericii, fr. Titi Ciobanu (Tel. 916 997 7523).